• Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Fødselsforberedelse med rave-fest

Boligjagt – nu med sne

Fredagens lejligheds-sighting var i og for sig fin nok. Ikke et decideret håndværkertilbud, for alting fungerede – men ikke desto mindre en lejlighed, hvor alt skulle males og køkken og baderum kunne trænge til en seriøs overhaling. Aka en del penge oveni andelsprisen.

Lunken modtagelse fra os begge.

I dag så vi to lækre lejligheder inden for cykelafstand. Den ene i virkeligheden for lille, men med lav månedlig ydelse og i velfungerende forening med lækker gård og kæmpe (fælles) tagterrasse.

Og så en i en rigtig god størrelse, der koster meget lidt og er gennemistandsat. Gården er til cykler og skrald, men der er til gengæld en fabelagtig legeplads mindre end 100 meter væk og rigeligt med grønne områder inden for 1 km.

Og jaja, det er da lækkert med en god gård/tagterrasse, men i betragtning af, at vi bor på 1. sal nu med en gård, der er rigtig fin og grøn – og har brugt den 3 gange på 2 år, så er det ikke noget problem.

Der er riiiigeligt med opbevaringsplads og gode, store rum. Og lys. Og isolerede, vanvittigt lækre gulve – velegnede til leg på gulv.

Krydser fingre for, at banken vil lege med på den.

For så kan vi faktisk have et sted at bo fra april. Det ville mit spirende moderhjerte ELSKE.

Indretnings/redebygningshjernen har taget glæden på forskud og er igang med at sætte vores møbler – inkl. babyting – ind i nye omgivelser, mens sneen stille daler udenfor.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsforberedelse med rave-fest