Dagpengeland - aka pseudobarsel

– åh, Dagpengeland. Din idiot.

For pokker, hvor er systemet dog dumt nogle gange.

Jeg var til møde med min (flinke) a-kasse i går, fordi jeg jo pt. er jobsøgende, og fandt her ud af, at jeg er fri for aktivering 6 uger før barsel. Dvs. fra 22.2.2012 skal de simpelthen lade mig være i fred. Naturligvis skal jeg stadig være aktivt jobsøgende og til rådighed, men altså. Aktiveres skal jeg ikke.

I dag har jeg været til møde hos Anden Aktør. Suk. Hvor jeg fik at vide, at jeg skal i 4 ugers aktivering fra… nåja… i morgen! Fordi så kan de liiiige nå det inden de magiske ‘6 uger før barsel’.

Så nu har jeg kontaktet tidligere studiejob for at høre om noget virksomhedspraktik – og kontaktet tidligere samarbejdspartner fra projektansættelse OM projektansættelse i en måned. Så må vi se, hvordan det går.

Men altså, hvor er det spild af samfundets ressourcer at sende mig i aktivering nu hvor jeg er i 6. måned og har været selvforsørgende siden august.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagpengeland - aka pseudobarsel