Om NÆSTEN at kunne sige det til nogen

NF… jaja, lige om lidt

Kæreste og mig havde begge taget fri fra arbejde for at tage ind på Riget og se Bean (og for at nogen skulle tjekke Beans nakkefold)  i går.

Og guess what? Er søreme ikke mere end 10+1 (i dag), dvs. lige i starten af 11. uge og ikke 12. uge, som vi havde regnet med.

Til gengæld betyder det, at jeg er helt sikker på, at det dér undfangelse skete den dag, vi fejrede vores nieces 1 års fødselsdag, og det er sgu da meget passende.

Nå. Men det betød desværre også, at WHO-forsøg bliver uden os, og at NF først bliver i slutningen af uge 42; fredag d. 21.

Men vi fik set Bean. Nu med arme, der fægtede i luften (aka vandet) og benspjæt. Og som lignede et lillebitte barn og slet ikke bare en bønne længere. Åh, det var dejligt. Og hjertet bankede løs (både på mig og – heldigvis – også Bean)

Det kommer til at skyde offentliggørelsen et par uger. Men vi har besluttet af farmor og mine forældre (som vi skal besøge næste lørdag) får det at vide dér. Så bliver de bare sworn to secrecy indtil efter klarmelding fra os efter NF.

Har købt tre ruller uldgarn (der kan vaskes ved 40 grader), som mor får overrakt. Hun er nemlig fabelagtigt dygtig til at strikke. Og det er ligesom vores indgangsvinkel til at fortælle det hele.

Gad vide, hvad de siger.

Er efterhånden ved at blive mere tryg omkring det hele, men for pokker, hvor havde det været dejligt at have NF overstået med fint resultat.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om NÆSTEN at kunne sige det til nogen